Zaal verhuur

Buiten authentiek, binnen modern. Dit is de beste omschrijving van de zaal die De Portlander aanbied. Dezelfde definietie kun je uit de kast halen om het omvangrijke aanbod van activiteiten te typeren die er te doen zijn in de natuurlijke omgeving van De Portlander.

Huwelijk

Trouwen en De Portlander, Genot in optima Forma!

In eerste instantie denk je dan misschien alleen aan een feest dat recht doet aan de mooiste dag van je leven, maar bij De Portlander kan alles onder één dak plaatsvinden. Van de huwelijksplechtigheid tot het bruiloftsfeest en van receptie tot diner. Het bruidspaar en de gasten kunnen gebruik maken van onze zaal en de prachtige omgeving. Met haaridyllische ligging, authentieke karakter en gezellige uitstraling is het de ideale locatie voor jullie bruiloft!

Familie feest, verjaardagsfeest

Of u nu met zijn tweeën bent, als familie iets te vieren hebt, een zakelijke bespreking hebt of een personeelsavond/feest hebt. Bij De Portlander vindt u een gastvrij onthaal en een uitgelezen mogelijkheid om sfeervol te genieten in een landelijke ambiance.

Iemand die de abrahamgeriechtigde leeftijd heeft bereikt en dit wil vieren met een leuk stukje muziek, lekker eten en drinken. En een stel dat 40 jaar getrouwd is en dit in een kleine kring wil vieren met familie en goede vrienden. Zo heeft elk feest zijn eigen beleving. Zo zijn er verschillende feesten, maar met één belangrijke overeenkomst! Ze zijn allen geschikt om te houden bij De Portlander! Bovendien denken wij graag met de wensen van onze gasten mee om tot een optimaal resultaat te komen voor het feest. Hierin kunnen wij onze ervaring laten spreken! Het gehele terrein is voorzien van Wi-Fi en tijdens mooi weer kunnen de deuren worden geopend naar ons ruim opgezette terras.

Ook kan er tijdens uw familiefeest (hier zijn de spellen het meest geschikt voor) gebruik worden gemaakt van diverse spellen! Voor een overzicht van de spellen die u met uw familie zou kunnen doen, kunt u hier klikken!

Voor foto´s van "De Delle" klik hier!


Zoover

2015award winner silver

Camping info

Omgeving info

Foto album